Tff Başkanı Demirören Galatasaray'la Bundan Sonra Hep Bir Araya Geleceğiz. Aile Her Zaman Bir Araya Gelir

 SERHAN TÜRK - İSTANBUL Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimini ziyaret eden Galatasaray yönetimi, TFF binasından ayrıldı. Çıkışta basın mensuplarına konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fevkalade...

30 Ekim 2014 Perşembe 17:04
Tff Başkanı Demirören Galatasaray'la Bundan Sonra Hep Bir Araya Geleceğiz. Aile Her Zaman Bir Araya Gelir






 SERHAN TÜRK - İSTANBUL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimini ziyaret eden Galatasaray yönetimi, TFF binasından ayrıldı.

Çıkışta basın mensuplarına konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fevkalade bir tesisle karşılaştık. Hayranlık duyduk ve gidiyoruz. Böyle bir tesise sahip olmak Türk sporu için çok önemli. Bu yüzden de başkanı tebrik ediyorum. Türk futboluna ve Türk sosyal hayatına bir eser kazandırmışlar dedi.


TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise, Başkana, yönetim kuruluna ve Galatasaray camiasına hayırlı olsun demek istiyorum. Bu nazik ziyaretleri için de teşekkür ediyorum. Galatasaray, Türk futbolu bütünlüğünde bizim en önemli parçalarımızdan biri. Bundan sonra da hep bir araya geleceğiz. Aile her zaman bir araya gelir diye konuştu.

Galatasaray ile Federasyon arasında gerilim olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine Demirören, Onlar nasıl bizi ziyaret ettilerse, biz de onları ziyarete gideceğiz. Biz bir aileyiz, bizim kavgamız olmaz dedi.

Aynı soru üzerine Yarsuvat da esprili bir şekilde, Biz Federasyonla kavga mı edeceğiz, güreş mi yapacağız Bu Futbol Federasyonu, judo falan değil. Eğer olsaydı güreşirdik yanıtını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.