Tff Başkanı Demirören, Ptt 1. Lig Kulüp Başkanları İle Buluştu

 İSTANBUL / Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile PTT 1.Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri bugün bir araya geldi. Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan toplantıya...

26 Kasım 2014 Çarşamba 16:23
Tff Başkanı Demirören, Ptt 1. Lig Kulüp Başkanları İle Buluştu






 İSTANBUL /

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile PTT 1.Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri bugün bir araya geldi.

Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Arif Koşar, Mustafa Beyazlı, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın katıldı.

Federasyon, yapılan toplantıda PTT 1. Lig kulüpleri ile fikir alışverişinde bulunulduğunu ve kulüplerin sorunlarının dinlendiği bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.