TFF ile Fatih Terim arasındaki davada flaş karar

 Fatih Terim'e bir şok haberde TFF davasından geldi.

28 Kasım 2018 Çarşamba 12:40
TFF ile Fatih Terim arasındaki davada flaş karar






TFF ile Fatih Terim arasındaki davada flaş karar

   Fatih Terim'e bir şok haberde TFF davasından geldi.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı. İş Mahkemesi, Fatih Terim'e ödenmesi gereken 7.7 milyon TL'yi iptal etti.İstanbul 17. İş Mahkemesi’nin davalı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) davacı Fatih Terim’e 12 milyon 950 bin liranın erken fesih bedeli olarak ödenmesine hükmetmesinin ardından TFF, mahkemenin verdiği karara itiraz etmişti. İş Mahkemesi’nin ilk kararına göre Fatih Terim’e ödenmesi gereken 7.7 milyon TL iptal edildi.

   Üst mahkemede görülen dava sonrasında TFF’nin itirazı ve İş Mahkemesi’nin verdiği karar incelendi ve “HAKKANİYET” indirimi yapılarak; Fatih Terim’in TFF’den sadece 5 milyon 250 bin TL almasına karar verdi. Her iki taraf da verilen karara iki hafta içerisinde Yargıtay’a taşıma hakkına sahip.

   Görülen davada döviz kurlarındaki yükselme sebebiyle yıllık maaşının primler harici 1 Euro’nun 3.70 TL’ye sabitlendi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Fatih TerimTFF
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.