Tff'den Cüneyt Çakir'a "geçmiş Olsun" Mesajı

İSTANBUL, () - TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF), akciğerindeki hava birikimi nedeniyle operasyon geçiren FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır için geçmiş olsun mesajı yayımladı. TFF'den "geçmiş olsun" mesajında şu ifadeler...

23 Kasım 2014 Pazar 18:53
Tff'den Cüneyt Çakir'a






İSTANBUL, () - TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF), akciğerindeki hava birikimi nedeniyle operasyon geçiren FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'den "geçmiş olsun" mesajında şu ifadeler kullanıldı:

"FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, bugün oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısının sonunda bir rahatsızlık yaşadı ve müsabakanın ikinci yarısına çıkamadı. Yapılan kontrollerin ardından akciğerinde hava birikimi olduğu tespit edilen Çakır, başarılı bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi olan ve 10 gün içerisinde antrenmanlara başlaması beklenen Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun der, başarılı hakemimizin en kısa sürede tekrar sahalara dönmesini temenni ederiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.