Tff'den Futbol Vadisi İçin Dev Adım

 İSTANBUL / Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Futbol Vadisi için 145 dönümlük ilave arazinin tahsisinin bugün gerçekleştirildiğini belirtti. Federasyondan yapılan açıklama şöyle; "Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri...

05 Kasım 2014 Çarşamba 19:24
Tff'den Futbol Vadisi İçin Dev Adım






 İSTANBUL /

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Futbol Vadisi için 145 dönümlük ilave arazinin tahsisinin bugün gerçekleştirildiğini belirtti.

Federasyondan yapılan açıklama şöyle;


"Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri projesinin devamı niteliğinde, bir Futbol Vadisi kurulması hedefiyle yaptığımız çalışmalarda bugün dev bir adım atıldı.

145 dönümlük ilave arazi için Federasyonumuzun yaptığı tahsis başvurusunun kabulü, Türkiye'nin en modern futbol tesisinin 4 Temmuz 2014 tarihindeki açılışı sırasında, dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. İlgili arazinin tahsisi bugün itibariyle tamamlandı.

Türkiye'de futbola yapılan bu dev katkı için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davudoğlu, Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür eder, Futbol Vadisi için hazırlanan projeleri kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşacağımızı duyururuz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.