THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finali takımları belli oldu

Basketbolda THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final turuna yükselen takımlar belli oldu.

29 Mart 2018 Perşembe 23:56
THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finali takımları belli oldu






İSTANBUL (AA) - Basketbolda THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final turuna yükselen takımlar belli oldu.

Ligde normal sezonun 29. haftası yapılan 4 maçla başladı.

Son şampiyon Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Rusya'nın Khimki takımını 73-64 yendi.

THY Avrupa Ligi'nde bu sezon istediği sonuçları alamayan ve son sırada bulunan Anadolu Efes, sahasında İspanya'nın Barcelona Lassa takımına 107-83 mağlup oldu.

Play-off iddiası bulunmayan iki ekibin karşılaştığı maçta İtalya temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milan, deplasmanda Almanya'nın Brose Bamberg takımını 83-78 mağlup etti.

Günün son maçında İspanya'nın Baskonia takımıyla İsrail temsilcisi Maccabi FOX karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 83-72 kazanan Baskonia, normal sezonu ilk 8 içinde tamamlamayı garantileyen son takım oldu.

Ligde normal sezonun bitimine 1 hafta kala Fenerbahçe Doğuş'un yanı sıra Rusya'dan CSKA Moskova ile Khimki, Yunanistan'dan Olympiakos ve Panathinaikos Superfoods, Litvanya'dan Zalgiris ile İspanya'dan Real Madrid ve Baskonia play-off çeyrek final turuna yükseldi.

Muhabir: Emrah Oktay

Son Güncelleme: 30.03.2018 04:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.