Tofaş: "hücumda Yanlış Kararlar Verdik"

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nin 4'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe Ülker'e 80-70 yenilen TOFAŞ'ın başantrenör Erhan Toker, "İkinci yarıda hücumda bazı yanlış kararlar verdik" dedi. Fenerbahçe Ülker maçına iyi başladıklarını...

02 Kasım 2014 Pazar 11:41
Tofaş:






TÜRKİYE Basketbol Ligi'nin 4'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe Ülker'e 80-70 yenilen TOFAŞ'ın başantrenör Erhan Toker, "İkinci yarıda hücumda bazı yanlış kararlar verdik" dedi.
Fenerbahçe Ülker maçına iyi başladıklarını ve oyunun özellikle ilk yarısında istediklerini sahaya yansıttıklarını belirten Erhan Toker, ''Rakibimiz de yorgundu. Oyuna ortak olmaları kolay olmadı. Üçüncü dördüncü periyot gibi biraz daha savunma sertliğini arttırdılar. Bizde organizasyon bozukluğu olunca kolay hızlı hücumlar yedik. Bunun neticesinde savunma biraz düştü'' diye konuştu.
İYİ MÜCADELE ETTİK
İstanbul'da oynamanın zor olduğunu söyleyen Erhan Toker, bugüne kadar oynadıkları oyunlardan biraz daha iyi oynadıklarını belirtti, "Elonu faul problemi yaşadı. Samet'i çok aradık. Hastaydı, kednisini çok oynatamadık. Nitekim maçın sonunu iyi getiremedik. Fenerbahçe Ülker'i tebrik ediyorum'' dedi.
TOFAŞ RUSYA YOLCUSU
Öte yandan Eurcochallenge ilk maçında 4 Kasım Salı günü Rus ekibi Saratov'la karşılaşacak olan TOFAŞ, maçtan sonra İstanbul'da kaldı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.