Tokatspor'a Turgutlu'da taşlı saldırı: "Savaşa girmiş gibiydik"

Mustafa TURAPOĞLU-Fatih YILMAZ/TOKAT,()-SPOR Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü deplasmanda Turgutluspor'u 2-1 yenerek kümede kalan Tokatspor'u taşıyan otobüsün şoförü Hasan Orhansoy, "Maçtan önce taşlı saldırıya...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 16:26
Tokatspor'a Turgutlu'da taşlı saldırı:






Mustafa TURAPOĞLU-Fatih YILMAZ/TOKAT,()-SPOR Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü deplasmanda Turgutluspor'u 2-1 yenerek kümede kalan Tokatspor'u taşıyan otobüsün şoförü Hasan Orhansoy, "Maçtan önce taşlı saldırıya uğradık. Savaşa gitmiş gibiydik" dedi.
Ligin son haftasında deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşan Tokatspor, rakibini 2-1 yenerek ligde kalırken ev sahibi ekip ise 3'üncü Lig'e düştü. Bordo beyazlı kafileyi taşıyan otobüsünün stat girişinde taşlı saldırıya uğradığını belirten şoför Hasan Orhansoy, şu iddialarda bulundou:

"Otobüsün içinde bir süre mahsur kaldık. Otobüsün sol taraftaki camları kırıldı. Daha sonra da stat içine girmek isteyen kafileye yeniden taşlı saldırı oldu. Bu saldırıda genel kaptan İsmail Savaş, başına isabet eden taşla yaralandı. Soyunma odasına girmek isteyen oyuncular, aşağıya inemedi. İnenleri de diğer seyirciler sardı. Önlem aldıktan sonra içeri girdik. Canımızı zor kurtardık. Futbolda olmayacak şeyler."
Takım kaptanı Evren Kilarcı ise stada geç getirildiklerini öne sürdü, "Geldiğimizde de taş yağmuruna tuttular. Bazı oyuncular tam içeriye girmişken kapıyı kitlediler, üzerine saldırdılar" dedi. Kulüp başkanı Emin Yılar'da aynı iddialarda bulunurken şöyle konuştu:
"Gerçekten biz orada maç yapmadık, resmen bir savaştan çıktık. Otobüsümüzü taşladılar. Teknik direktörümüz Mehmet Bulut ve diğer arkadaşlarımıza saldırdılar."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.