Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçı notları

FENERBAHÇE geçen hafta Akhisar Belediyespor yenilgisinin ardından Torku Konyaspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Sarı lacivertli ekip ligde son 3 haftada yaşanan 5 puanlık kaybı 3 puan alarak telafi etmeyi hedefledi. FENERBAHÇE...

28 Şubat 2015 Cumartesi 19:03
Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçı notları






FENERBAHÇE geçen hafta Akhisar Belediyespor yenilgisinin ardından Torku Konyaspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Sarı lacivertli ekip ligde son 3 haftada yaşanan 5 puanlık kaybı 3 puan alarak telafi etmeyi hedefledi.
FENERBAHÇE AÇIK ARA ÜSTÜN 
Fenerbahçe ile Torku Konyaspor, ligde 27 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, rakibiyle yaptığı 27 lig maçından 25'ini kazandı. Fenerbahçe'nin ligdeki toplam 85 golüne, Torku Konyaspor 30 golle yanıt verebildi. 
CANER KADRODA YOK 
Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Akhisar Belediyespor karşısında oynanan maçta 2-1 yenilerek evinde 33 maçlık yenilmezlik serisine veda eden Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Caner Erkin bu karşılaşmada gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü. Caner, sarı lacivertli ekibin Torku Konyaspor karşısındaki kadrosunda yer alamadı. Caner'in yerine Kadlec forma şansı buldu. 
4 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA 
Sarı lacivertli ekipte Michal Kadlec, Dirk Kuyt, Raul Maireles ve Egemen sarı kart sınırında bulunan oyuncular arasında yer aldı. 
3 FUTBOLCU SAKAT 
Fenerbahçe’de Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım ve Emre Belözoğlu sakat olan oyuncular. Aper ve Hasan Ali kadroda yer almazken, antremanlarda takımdan ayrı özel çalışma yapan oyunculardan Emre yedek olarak sahaya çıktı. 
AYRILDIKTAN SONRA İLK KEZ RAKİP OLDU 
Fenerbahçe teknik direktörlük görevini bıraktıktan sonra Torku Konyaspor’un başına geçen Aykut Kocaman, ayrıldıktan sonra ilk kez eski takımına rakip olarak yeni takımıyla birlikte sahaya çıktı. 
DJALMA SAHADA 
Sakatlığından dolayı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında forma şansı bulamayan yeşil-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Djalma iyileşmesinin ardından Fenerbahçe karşısındaki ilk 11'de yer aldı. 
KONYA'DA SARI KART SINIRI 
Yeşil beyazlı ekipte cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor. Ancak Mehmet Uslu, Selim Ay ve Ömer Ali sarı kart sınırında olan oyuncular arasında yer alıyor. 
GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ 
Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi Torku Arena Stadyumu’nda polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Stadyumun kapıları karşılaşmadan 3 saat önce açılırken, taraftarlar üstleri aranarak içeriye alındı.
TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ
42 bin kişilik Torku Arena Stadyumu'nda oynanan maça taraftarlarda büyük ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar stadyumda kendileri için ayrılan bölümün tamamını doldururken, Torku Konyaspor taraftarı tiribünlerin tamamını doldurarak takımlarını destekledi. 
FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ
Karşılaşmadan 45 dakika önce ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli oyunculara taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tezauratlarla takım oyuncularını tribün önüne çağıran taraftarlar çeşitli sloganlarla destek verdi. Fenerbahçe'nin hemen ardından sahaya çıkan Torku Konyasporlu oyuncularda taraftarları tarafından alkışlarla karşılandı. 
MAÇ ÖNCESİ KAREOGRAFİ
Konyasporlu taraftarlar karşılaşma öncesi yeşil ve beyaz fonlar kullanarak takımlanının kuruluş tarihi olan 1981 ve KONYA yazarken, 'Bu aşk seninle güzel' yazılı pankartı açtı. Yeşil beyazlı taraftarlar ayrıca oyunculara yönelik de 'Mağlubiyetler gelir geçer, yüreğinle oyna yeter' yazılı pankart açtı. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.