Torku Konyaspor:"fenerbahçe'ye Yürekli Oynayacağız"

TORKU Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçına değinirken, "'Biz de oturmuş ve disiplinli bir takımız. Yürekli oynayacağız" dedi. Mesut Bakkal, 1-1 sonuçlanan Suat Alltın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını...

01 Ekim 2014 Çarşamba 10:19
Torku Konyaspor:






TORKU Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçına değinirken, "'Biz de oturmuş ve disiplinli bir takımız. Yürekli oynayacağız" dedi.
Mesut Bakkal, 1-1 sonuçlanan Suat Alltın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını değerlendirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında inanılmaz ve baskılı bir oyun oynadıklarını belirten Mesut Bakkal, maçı berabere tamamladıklarını söyledi. Torku Konyaspor’un bu maçın ilk 45 dakikasında oynadığı oyunu maçın tamamına yayma hedefinde olduğunu ve o maçtaki iyi örnekleri alacaklarını da belirten Mesut Bakkal, "İyi yoldayız ve iyi oynuyoruz. Taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir Konyaspor var. Bunu devam ettireceğiz'' diye konuştu. Takımındaki sakatlıklarla ilgili de açıklama yapan Mesut Bakkal, şunları söyledi:
''Marica’nın biraz problemi vardı. Ameliyata gerek görülmedi ve tekrar sahada olacak. Uğur İnceman da iyileşti. Hasan Kabze ile Djalma kaldı. Onların da Fenerbahçe maçından sonraki milli takım arasından sonra ümit ediyorum ki döneceğini bekliyoruz."
Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını da değerlendiren Mesut Bakkal, şunları söyledi:
"Bu takımın içerde veya dışarıda her zaman galibiyete oynayacağını söyleyebilirim. Tabi ki bir hafta önce Fenerbahçe’nin kaybetmesi onların daha coşkulu oynamasına sağlayacak. Biz de oturmuş ve disiplinli bir takımız. Gideceğiz güzel bir maç oynayacağız. Yürekli oynayacağız. Karakterli oynayacağız. Bu şekilde bir maç hazırlığına başladık."
Fenerbahçe’nin son zamanlarda içinde bulunduğu sıkıntıların Torku Konyaspor için avantaj mı, yoksa dezavantaj mı olacağı sorusuna da cevap veren Mesut Bakkal, son olarak şöyle dedi:
''Fenerbahçe sahasında her zaman kazanmak için oynar ve zor bir maça gidiyoruz. Kolay bir maç değil. Ama defalarca oynadık. Nasıl oynayacağımızı biliyoruz. İnşallah istediğimiz oyun planını sahaya yansıtıp beklediğimiz sonucu alıp dönebiliriz diye düşünüyorum.''

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.