Torku Konyasporlu Hasan Kabze: "aykut Hocayla Her Geçen Hafta Daha İyiye Gidiyoruz"

TORKU Konyaspor'un milli futbolcusu Hasan Kabze, teknik direktörleri Aykut Kocaman'la her geçen hafta daha iyiye gittiklerini söyledi. 2-0 galip geldikleri Gaziantepspor maçında iyi oynadıklarını ve 3 puan aldıklarını belirten...

24 Kasım 2014 Pazartesi 14:19
Torku Konyasporlu Hasan Kabze:






TORKU Konyaspor'un milli futbolcusu Hasan Kabze, teknik direktörleri Aykut Kocaman'la her geçen hafta daha iyiye gittiklerini söyledi.
2-0 galip geldikleri Gaziantepspor maçında iyi oynadıklarını ve 3 puan aldıklarını belirten Hasan Kabze, şöyle devam etti:;
"Aldığımız bu önemli galibiyeti bizi destekleyen muhteşem taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ama ilk yarının ortalarından itibaren oyunun kontrolünü elimize aldık. Direkten dönen topumuz ve girdiğimiz pozisyonlar vardı. Bunları golle sonuçlandıramadık. Ama ikinci yarının hemen başında bulduğumuz gol bizi rahatlattı. Sonrasında ise herkesin gördüğü gibi sahada futbol oynayan, iyi pas yapan ve kontrolü elinde bulunduran bir görüntü verdik. Bu galibiyeti hak ettiğimizi söylemek yanlış olmaz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Aykut hocamızla çıktığımız bu üçüncü maçımız ve her geçen hafta biraz daha iyi oluyoruz. Bizi daha güzel günlerin beklediğine inanıyoruz. Çünkü takım olarak ligde kesinlikle daha iyi yerlerde olmayı hak ediyoruz."
GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM
Gol attığı ve skora katkıda bulunduğu içinde mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Hasan Kabze, "Faydalı olmak her oyuncu gibi benim içinde büyük mutluluk. Bunun sonucunda kazandığımız zaman bu mutluluğum iki katına çıkıyor. Benim adıma da böyle oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarda da takıma katkı sağlamaya devam ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.