Torku Şekerspor Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda iddialı

TORKU Şekerspor Bisiklet Takımının sporcu ve yöneticileri, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na iddialı hazırlandıklarını söyledi. Uluslararası Bisiklet Birliği kriterlerine göre Türkiye'nin ilk ve tek yarı profesyonel bisiklet...

28 Ocak 2015 Çarşamba 17:44
Torku Şekerspor Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda iddialı






TORKU Şekerspor Bisiklet Takımının sporcu ve yöneticileri, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na iddialı hazırlandıklarını söyledi.
Uluslararası Bisiklet Birliği kriterlerine göre Türkiye'nin ilk ve tek yarı profesyonel bisiklet takımı Torku Şekerspor'un sportif direktörü Mehmet Şafakçı, antrenör Lionel Marie, takım kaptanları Kevin Seeldraeyers ile Tomasz Marczynski, Alaiye Otel'de basın toplantısı düzenledi.
Mehmet Şafakçı, yaptıkları Alanya kampından sonra Fas, Malezya ve Ukrayna'da yarışlara katılacaklarını belirtti, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Menajerimiz Marie, geçmişi başarılarla dolu, dünyanın en iyi antrenörlerinden biri. Bundan sonra beraber çalışacağız. Daha teknik ve bilimsel çalışmaya başladık. Marie'nin sayesinde bu yıl çok daha farklı bir Torku Şekerspor olacak" dedi.
'24 SAATTE DAVET ALDIK'
Marie'nin göreve gelmesinin ardından sporcuların özgüveninin de arttığını aktaran Şafakçı, "3 yıldır Malezya turuna davet alamıyorduk. Marie geldikten sonra 24 saat içinde tura davet edildik. Birçok yarışın davetini almak daha kolay oluyor" diye konuştu.
'TAKIM AİLE GİBİ HAREKET EDİYOR'
Antrenör Marie ise sporcularının çok iyi çalıştığını belirtti. İşe sıfırdan başladıklarını, ancak şu anda çok iyi konumda olduklarını kaydeden Marie, şunları söyledi:
"Bisikletle ilgili geliştirilmiş bazı teknolojiler de var. Bunları kullanıyoruz. Kullanmaya da devam edeceğiz. Bu şekilde takımı daha üst seviyelere taşıyabileceğiz. Takım tamamen bir aile gibi hareket ediyor. Bunun da takıma ekstra bir enerji kattığını düşünüyorum."
Takım kaptanlarından Kevin Sgeldraeyers de Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun çok kolay bir tur olmadığını kaydederek, "Tura 2 kez katıldım ve her tur bittiğinde enerji kaybı hissettim. Çok kolay bir tur değil."
Tomasz Marczynski ise antrenörleri Marie ile gelecekte birçok başarıya imza atacaklarına inandığını söyledi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.