Torunoğulları: Liverpool'un CEO'su '6 atarız' dedi, pişman oldu

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ Dış İlişkiler Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Liverpool CEO'sunu maçtan önce söylediklerine pişman ettiklerini açıkladı. Liverpool CEO'sunun maçtan önce kendilerine bu kez 6 gol atacaklarını...

27 Şubat 2015 Cuma 00:00
Torunoğulları: Liverpool'un CEO'su '6 atarız' dedi, pişman oldu






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ Dış İlişkiler Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Liverpool CEO'sunu maçtan önce söylediklerine pişman ettiklerini açıkladı.

Liverpool CEO'sunun maçtan önce kendilerine bu kez 6 gol atacaklarını iddia ettiğini belirten Torunoğulları, "Liverpool'un CEO'su, maçtan önce '6 gol atacağız' dedi, ama stada gelip atmosferi de görünce söylediklerine pişman oldu ve 'şimdi korktum' dedi. Maçı da biz alınca iyice pişman oldu" dedi.

"Hep İngilizleri çektim, bu kez Everton'ı çekmek istiyorum"

Beşiktaş'ın bu yılki Avrupa macerasındaki bütün turlarda kura çekiminde siyah beyazlıları temsil eden Torunoğulları, bu kez de Everton'ı çekeceğini dile getirerek, "Hep İngiliz takımlarından gidiyoruz. Önce Arsenal, grupta Tottenham ve şimdi Liverpool. Arsenal'a sahayı dar ettik, Tottenham'ı yendik, Liverpool'u eledik. Şimdi kuraya yine ben gidiyorum. Bu kez de Everton'ı istiyorum ve çekeceğime de inanıyorum. Everton'ı çekersek onları da geçeceğiz" diye oldukça iddialı konuştu.

 

 

Son Güncelleme: 27.02.2015 01:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.