Tosfed Ralli Kupası Kemer'de

TÜRKİYE Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından amatör sporculara yönelik düzenlenen TOSFED Ralli Kupası'nın 5'inci ayağı Antalya Kemer Rallisi, Kemer İlçesi'nde düzenlendi. Sezonun ilk ve tek toprak rallisi olan Antalya Kemer...

02 Kasım 2014 Pazar 10:57
Tosfed Ralli Kupası Kemer'de






TÜRKİYE Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından amatör sporculara yönelik düzenlenen TOSFED Ralli Kupası'nın 5'inci ayağı Antalya Kemer Rallisi, Kemer İlçesi'nde düzenlendi.
Sezonun ilk ve tek toprak rallisi olan Antalya Kemer Rallisi, dün Kemer Deniz Caddesi'nde  seremoniyle başladı. Yarışı Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül başlattı. Başkan Gül, Kemer Belediyesi'ne 2 ay önce başvurulduğunu, yarışa sponsor olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Türkiye Şampiyonası'nı da Kemer'e getirmek için çalıştıklarını aktaran Başkan Gül, ilçenin coğrafyası nedeniyle bu tür sporlara uygun olduğunu vurguladı.
TOSFED Ralli Kupası'nda 17 otomobil 151 kilometreden oluşan parkurda mücadele ediyor. Etapları üçer kez geçecek olan yarışçılar, Kemer merkezdeki ralli alanında bulunan bitiş podyumuna ulaşmaya çalışacak.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.