Tottenham Teknik Direktörü Pochettıno: Beşiktaş Çok Güçlü Bir Ekip. Yarın Çok Önemli Bir Maça Çikacağiz

Faruk ZABCI/LONDRA, () - TOTTENHAM Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Beşiktaş'ın çok güçlü bir ekip olduğunu belirterek, yarın önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Beşiktaş ile yarın yapacakları...

01 Ekim 2014 Çarşamba 18:18
Tottenham Teknik Direktörü Pochettıno: Beşiktaş Çok Güçlü Bir Ekip. Yarın Çok Önemli Bir Maça Çikacağiz






Faruk ZABCI/LONDRA, () - TOTTENHAM Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Beşiktaş'ın çok güçlü bir ekip olduğunu belirterek, yarın önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Beşiktaş ile yarın yapacakları maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Pochettino, Beşiktaş'ın Türkiye liginde namağlup olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş çok güçlü bir ekip. Farklı pozisyonlarda çok kaliteli futbolculara sahip bir takım. Arsenal da Şampiyonlar Ligi elemelerinde Beşiktaş'a karşı zorlanmıştı. Yarın çok önemli bir maça çıkacağız" diye konuştu.


Bir gazetecinin, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in, Tottenham'ın çok kaliteli futbolculara sahip olduğunu söylediğini vurgulaması üzerine Mauricio Pochettino, "Bilic'in ne dediğini duymadım, fakat kaliteli oyuncularımız olduğu kesin'' dedi.

Her maça ve rakibe göre farklı oyuncuları ilk 11'e aldığını söyleyen Arjantinli teknik adam, "Sakatlığı bulunan Kyle Walker'ın durumu henüz belli değil. Elimizdeki en hazır olduğunu düşündüğümüz oyuncularla maça çıkacağız" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.