Trabzon Araklı'da Çaykur Rizespor U21 takım otobüsüne taşlandı

Muhammet KAÇAR/RİZE, () - ÇAYKUR Rizespor U21 takımını taşıyan otobüse Trabzon'un Araklı İlçesi'nde taş atıldı. Fuübolcu ve teknik heyetin yara almadığı olayda otobüsün camı çatlarken, yöneticiler polise şikayetçi oldu. İstanbul...

19 Nisan 2015 Pazar 22:09
Trabzon Araklı'da Çaykur Rizespor U21 takım otobüsüne taşlandı






Muhammet KAÇAR/RİZE, () - ÇAYKUR Rizespor U21 takımını taşıyan otobüse Trabzon'un Araklı İlçesi'nde taş atıldı. Fuübolcu ve teknik heyetin yara almadığı olayda otobüsün camı çatlarken, yöneticiler polise şikayetçi oldu.
İstanbul Başakşehir ile deplasmanda karşılaşan ve rakiplerine 4-2 mağlup olan Çaykur Rizespor U21 takımı bugün akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a döndükten sonra  otobüsle Rize'ye hareket etti. Çaykur Rizespor logolu otobüse, saat 20.00 sıralarında Araklı İlçesi geçisi sırasında yolda bekleyen bir kişi tarafıdan taş atıldı. Otobüsün ön camı çatladı, kafile Araklı Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi olduktan sonra Rize'ye döndü.
Çaykur Rizespor U21 Teknik Direktörü Osman Nuri Şahinoğlu, Araklı ilçesinde otobüse taş atıldığını belirterek, "Yolda iki kişi olduğunu fark ettik. Yaklaştığımızda biri otobüse büyük bir taş attı. Otobüsün ön camı çatladı. Durumu polise bildirdik. Bu saldırıya bir anlam veremedik" dedi.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.