Trabzon'da puanlar paylaşıldı

Trabzonspor evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

04 Kasım 2018 Pazar 20:53
Trabzon'da puanlar paylaşıldı






Trabzon'da puanlar paylaşıldı

   Trabzonspor evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor karşılaşmanın ilk yarısını 25. dakikada Rodallega'nın attığı golle 1-0 önde kapattı.
   İkinci yarıda Bursaspor oyuna ortak oldu. 70. dakikada Bursaspor Latovlevici ile gole çok yaklaşırken Onur Kıvrak gole izin vermedi. Pozisyonun devamında kullanılan köşe vuruşunda Bursaspor bir kez daha golle burun buruna geldi ancak bu kez de Onazi topu çizgiden çıkardı.  Bursaspor aradığı golü 87. dakikada Lima ile buldu ve sahadan bir puanla ayrıldı.
Burak Yılmaz'a taraftar tepkisi
Burak Yılmaz, Bursaspor maçının 70. dakikasında oyundan alınma kararına sinirlenince hem teknik direktör Ünal Karaman, hem de taraftarların protestosuna çok sert tepki gösterdi.

Bu sonuçla Trabzonspor oynadığı son 3 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılmış oldu ve puanını 16'ya Bursaspor ise 13 puana çıkardı.

Trabzonspor : Onur, Pereira, Hosseini, Toure, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir Ömür, Olcay, Rodallega, Burak
Bursaspor : Okan, Umut, Ertuğrul, Chedjou, Latovlevici, Barış, Badji, Aytaç, Burak, Tunay Torun, Sakho

Beinsport

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporBursaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.