Trabzonspor'a galibiyet yetmedi

 Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 yendi ancak bu skor 3.cü olmasına yetmedi.

24 Mayıs 2019 Cuma 23:03
Trabzonspor'a galibiyet yetmedi






Trabzonspor'a galibiyet yetmedi

   Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 yendi ancak bu skor 3.cü olmasına yetmedi.Trabzonspor sezonu 3 puanla bitirdi… Avrupa’ya gitmeyi daha önce garantileyen bordo mavililer üçüncülük hedefi için çıktığı maçta 1-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı. Avrupa Ligi’ne direkt gruplardan başlamak için Beşiktaş’ın puan kaybetmesini bekleyen Trabzonspor, siyah beyazlıların Kasımpaşa’dan 3 puan almasıyla ligi 4.sırada tamamladı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Çaykur Rizespor 16.dakikada Fernando Boldrin ile 1-0 öne geçti. Fernando Boldrin, Vedat Muriqi!in ceza sahası içinde kendisine aktardığı pası önce kontrol edip sonra da şık bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-0.

4 dakika sonra Rodallega, Nwakeyeme’nin sol kanattan yapılan şık ortaya aynı şıklıkta bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 1-1.

24.dakikada Nwakaeme sol kanattan harika getirdiği topu yerden pasıyla altı pasın önündeki Rodallega’ya aktardı ve Rodallega’nın vuruşunu Melnjak’a çarpıp fileleri havalandırdı: 1-2.

Dakikalar 43’ü gösterirken Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Gökhan Akkan ile karşı karşıya kadlığı pozisyonda sol ayağıyla topu kaleye rahatça yolladı ve farkı ikiye çıkardı: 1-3.65’de Boldrin’in kullandığı köşe vuruşunda Vedat Muriqi içeride çok şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve farkı 1’e indirdi: 2-3. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Trabzonspor sahadan 3 puanla ayrıldı ve lige galibiyetle veda etti.

    Süper Lig’i 63 puanla Beşiktaş’ın 1 puan gerisinde 4.sırada bitiren Trabzonspor Avrupa Ligi’ne 3.ön eleme turundan katılacak. Bordo mavililer gruplara kalabilmek için 1 öne eleme maçı, 1 de play off maçı oynayacak. Bordo mavililer Avrupa’da ilk 2 resmi maçını 8-15 Ağustos tarihlerinde oynayacak. Karadeniz ekibi gelecek sezonu 1-1.5 ay erken açacak.

(Skor)

Son Güncelleme: 24.05.2019 23:12
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.