Trabzonspor Antalyaspor'u evinde devirdi: 2 - 1

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Antalyaspor'u 2-1 yenerek evine dönüyor. Galibiyet gollerini Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı kaydetti.

28 Nisan 2018 Cumartesi 21:21
Trabzonspor Antalyaspor'u evinde devirdi: 2 - 1






Trabzonspor Antalyaspor'u evinde devirdi: 2 - 1


Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Avrupa kupalarını hedefleyen Bordo-Mavili ekip, bu sonucun ardından 49 puana yükseldi ve 5. sıraya yerleşti. Ligde kalma mücadelesi veren Antalyaspor ise 35 puanda kaldı.

Antalya'daki karşılaşma oldukça yüksek bir tempoda oynandı.

6. dakikada Antalyaspor, Emre Güral'ın attığı golle 1-0 öne geçti: Sol kanattan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Souleymane Doukara, yerden pasını penaltı noktasına yakın bir bölgede bulunan Emre Güral'a gönderdi. Emre'nin gelişine çektiği şut kaleci Uğurcan Çakır'ın sağından ağlarla buluştu.

39. dakikada ceza sahası içerisinde Olcay Şahan'ın çektiği şut Charles Fernando'dan döndü. Bu pozisyonda hakem Bülent Yıldırım, topun Fernando'nun elinden döndüğünü söyleyip, Trabzonspor lehine beyaz noktayı işaret etti. 

Penaltı vuruşunu gole çeviren Burak Yılmaz durumu 1-1'e getirirken ilk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı.

62. dakikada Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın attığı golle 2-1 öne geçti: Kucka'nın pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Yusuf Yazıcı, Sakıb Aytaç'tan sıyrıldıktan sonra şutunu çekti, top kaleci Ruud Boffin'in sağından ağlarla buluştu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Son Güncelleme: 29.04.2018 05:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.