Trabzonspor Divan Kurulu: "Suçlu değil çözüm arıyoruz"

Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, düzenleyecekleri, "Trabzonspor’un Gelişimi ve Geleceği" konulu geniş katılımlı toplantı için bilgi verirken, "Biz suç ve suçlu değil,...

31 Mart 2015 Salı 14:05
Trabzonspor Divan Kurulu:






Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, düzenleyecekleri, "Trabzonspor’un Gelişimi ve Geleceği" konulu geniş katılımlı toplantı için bilgi verirken, "Biz suç ve suçlu değil, çözüm arıyoruz" dedi.
Toplantının 4 Mart Cumartesi günü Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi’nde yapılacağını hatırlatan Divan Kurulu Başkanı Sürmen, şunları söyledi:
"Toplantıda kulübün sorunları masaya yatırılacak. Camiamızın saygınlığı adına, davetli üyelerimizin bu toplantıda geçmişe yönelik suç ve suçlu tespiti değil, mevcut sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda görüş bildirmesi konusunda azami hassasiyeti göstereceğinden şüphemiz yok."

HERKESİ DAVET EDİYORUZ
Ali Sürmen, başta Trabzonspor yönetim kurulu olmak üzere, bağlı tüm kurullara, diğer davetlilere ve basın mensuplarına bir kez daha çağrıda bulunurken de, "Trabzonspor'umuzun birlik ve beraberliği açısından herkesin katılımlarını bekliyoruz" diye konuştu.
ÖNCE DAR KAPSAMLI TOPLANTI YAPILMIŞTI
Divan Kurulu’nun bir süre önce yetkili kurullarla birlikte düzenlediği dar kapsamlı toplantıya, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri katılmadı. Ayrıca Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da, ‘muhalefetin adayı’ olarak seçimi kazanan Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’e de aradan geçen 2 aylık süre içinde, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmadı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.