Trabzonspor Döndü

UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika'nın Lokeren takımıyla dün gece yaptığı maçta 1–1 berabere kalan Trabzonspor, Türkiye'ye döndü. Belçika’nın başkenti Brüksel’den saat 12.30'da THY'ye ait özel uçakla ayrılan bordo mavili...

07 Kasım 2014 Cuma 17:36
Trabzonspor Döndü






UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika'nın Lokeren takımıyla dün gece yaptığı maçta 1–1 berabere kalan Trabzonspor, Türkiye'ye döndü.
Belçika’nın başkenti Brüksel’den saat 12.30'da THY'ye ait özel uçakla ayrılan bordo mavili kafile, 4 saatlik yolculuğun ardından saat 16.30’da Trabzon’a ulaştı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ve futbolcular, havalimanındaki taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kulüp otobüsüyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Trabzonspor, ayağının tozuyla da Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Bordo mavililer tesislerde basına ve taraftara kapalı bir antrenman gerçekleştirdi.
BOSİNGWA'YA MİLLİ TAKIM MÜJDESİ
Bu arada Trabzonspor’un Portekizli oyuncusu Jose Bosingwa, Portekiz milli takımına çağrıldı. Uçaktan inince cep telefonuna gelen mesajla milli takıma seçildiğini öğrenen Bosingwa, büyük sevinç yaşadı. Teknik direktör Fernando Santos tarafından Arjantin ve Ermenistan ile oynanacak maçlar için belirlenen 23 kişilik kadroya çağırılan Bosingwa, son olarak 17 Kasım 2010’da İspanya ile oynanan hazırlık maçında milli formayı giymişti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.