Trabzonspor geriden geldi maçı aldı

 Trabzonspor evinde oynadığı karşılaşmada 1-0 yenilgiden 2-1 galibiyete ulaştı.

09 Mart 2019 Cumartesi 18:05
Trabzonspor geriden geldi maçı aldı






Trabzonspor geriden geldi maçı aldı

   Trabzonspor evinde oynadığı karşılaşmada 1-0 yenilgiden 2-1 galibiyete ulaştı.Ligde geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalarak 1 puana razı olan Trabzonspor, sahasında Akhisarspor’u ağırladı.

   Bordo mavililer düşme potasında yer alan rakibi karşısında mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçta istediğini aldı. 0-0 biten ilk yarının 33.dakikasında Ekuban’ın direkten dönen şutu ile şanssızlığını kıramayan Trabzon, 65’da Bokila’nın golüyle geriye düştü.5 dakika sonra kullanılan köşe vuruşunda topu ceza sahası içinde önünde bulan Nwakaeme ile beraberliği yakaladı. Galibiyet golü için yüklenen Trabzonspor 73. dakikada, Abdülkadir Parmak’ın yerde kaldığı pozisyonda penaltı kazandı. VAR kontrolünün ardından karar değişmedi ve Sosa penaltıyı gole çevirerek Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi.

   1 hafta aranın ardından kazanan Karadeniz ekibi ligin dibine demir atan Akhisar’a şans vermedi ve puanını 40’a çıkararak Avrupa yolunda büyük bir adım attı.

(Skor)

Son Güncelleme: 09.03.2019 21:44
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAkhisarspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.