Trabzonspor - Metalist Kharkiv Maçının Ardından

Ömür AVCI/ TRABZON, () - TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-1 kazandıkları Metalist Kharkiv maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, gruptan çıkmış olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Ersun Yanal,...

27 Kasım 2014 Perşembe 22:52
Trabzonspor - Metalist Kharkiv Maçının Ardından






Ömür AVCI/ TRABZON, () - TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-1 kazandıkları Metalist Kharkiv maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, gruptan çıkmış olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
Ersun Yanal, "Bugün Avrupa’da gruptan çıkmış bulunuyoruz. Bundan dolayı oldukça mutluyuz. Belki maçı 1-0 galip ya da beraberlikle de bitirebilirdik. Skordan çok oyun anlamındaki kazanımlarımız önemliydi. Kötü oynayabilirsiniz, ancak coşkusuz olamazsınız. Bu coşkuyu sahada her zaman göstermeliyiz. Bir 10 dakikalık bölüm var ki 2-0’lık bir skor var. Bu bölümde kazanmak için her şeyi yaptık. Son bölüm oldukça keyif de verdi. Bu anlamda kendimize dönüp son 10 dakikayı 90 dakikaya yaymak için neler yapabiliriz buna bakacağız. Mutluyuz çünkü tur atladık. Ülke puanına ciddi katkıların gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Buna katkı sağladığımız için mutluyuz" dedi.
Yanal, tribünlerin dolmamasıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Öğretmenler gününü geride bıraktık. Onları davet ettik tribünlere. İlgi de gösterdiler. Buna rağmen tribünler dolmadı. Bu sadece bizim değil Türkiye’nin sorunu. Ortak bir akılla buna bir çözüm bulunmalı." Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Igor Rakhaiev, "Trabzonspor, tecrübeli oyuncularla sonuca gitmeyi başardı. Tebrik ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.