Trabzonspor rekor peşinde

  Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçını kazanıp 2010-11 sezonundaki 8 maçlık kaybetmeme serisine ulaşmak istiyor.

12 Mayıs 2017 Cuma 16:43
Trabzonspor rekor peşinde






Trabzonspor rekor peşinde
    Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçını kazanıp 2010-11 sezonundaki 8 maçlık kaybetmeme serisine ulaşmak istiyor.Deplasmanda oynadığı son 7 maçını kaybetmeyen Trabzonspor, ligin 31'inci haftasında konuk olacağı Adanaspor karşısından puanla ayrılması durumunda 2010-11 sezonundaki 8 maçlık deplasmanda kaybetmeme serisine ulaşacak.
   Bordo Mavililer  bu sene deplasmanda  8 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Bordo-mavililer dış sahada 28 puan toplayan Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş’ın ardından 26 puan ile en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı.
Anahtar Kelimeler:
Rekora KoşuyorTrabzon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.