Trabzonspor – Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor notlar

Ömür AVCI/TRABZON,() TRABZONSPOR’DA 8 EKSİK Trabzonspor’da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında 8 futbolcu çeşitli sebeplerle kadrodaki yerlerini alamadı. Bordo mavililerde Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülkelerinin...

30 Ocak 2015 Cuma 20:16
Trabzonspor – Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor notlar






Ömür AVCI/TRABZON,()

TRABZONSPOR’DA 8 EKSİK
Trabzonspor’da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında 8 futbolcu çeşitli sebeplerle kadrodaki yerlerini alamadı. Bordo mavililerde Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülkelerinin milli takımlarında bulunan Yatabare, Medjani ve Constant, sakatlıkları olan Belkalem, Waris, Onur Recep Kıvrak ve Uğur Demirok ile sarı kart cezalısı Yusuf Erdoğan 18 kişilik kadroda yer almadı.
MEHMET EKİCİ SON ANDA
Trabzonspor’da Ziraat Türkiye Kupası'nda Salı akşamı oynanan Keçiörengücü maçında sakatlanan Mehmet Ekici yetiştirildi. Teknik direktör Ersun Yanal, bu futbolcunun ayağında küçük ağrıların olduğunu ancak forma giymesine engel bir durumun bulunmadığını söyledi.
DENİZ YILMAZ 27 MAÇ SONRA KADRODA

Trabzonspor'da ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının 53'üncü dakikasında sakatlanarak oyunu terkeden ve sağ ayak bileği fibula kemiğinin kırıldığı belirlenen forvet oyuncusu Deniz Yılmaz, yine aynı takımla oynanan maçta sahalara döndü. Genç golcü, sakatlığının ardından uzun bir tedavi dönemi geçirdi, 16 lig, 5 Ziraat Türkiye Kupası ve 6 UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere toplam 27 resmi karşılaşmada takımdaki yerini alamadı. Teknik direktör Ersun Yanal, sakatlığı tamamen atlatan Deniz’i SAİ Kayseri Erciyes maçının 18 kişilik kadrosuna aldı.
YABANCISI AZ MAÇ
Müsabakaya her 2 takımda ilk 11’de sahaya çıkan 22 oyuncunun sadece 4 tanesinin yabancı olduğu dikkati çekti. Trabzonspor'da Bosingwa ve Oscar Cardozo, konuk takımda ise Drenthe ve Edinho ilk 11'de görev yaptı. Trabzonspor’un yedek oyuncuları arasında da yabancı yer almadı.
TANIDIK İSİMLER
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da daha önce Trabzonspor forması giyen ve bordo  mavililerin altyapısından yetişen Caner Osmanpaşa ile Barış Memiş’in yanısıra, iki gün önce Kayseri takımına kiralık olarak verilen Serdar Gürler de maç kadrosunda yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.