Trabzonspor Tolgay'dan vazgeçti

Trabzonspor, Tolgay Arslan'dan vazgeçti. Trabzonspor, kulübü ve kendisiyle her konuda anlaşma sağlanan Tolgay'ın babasının Beşiktaş’ı arayarak son anda fiyat artırmak istediği için transferden vazgeçildiğini...

25 Ocak 2015 Pazar 21:03
Trabzonspor Tolgay'dan vazgeçti






Trabzonspor, Tolgay Arslan'dan vazgeçti. Trabzonspor, kulübü ve kendisiyle her konuda anlaşma sağlanan Tolgay'ın babasının Beşiktaş’ı arayarak son anda fiyat artırmak istediği için transferden vazgeçildiğini açıkladı.
ŞOKA UĞRATAN GELİŞME
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve Kulüp CEO’su Burak Gürdal, dün Almanya’ya giderek Tolgay Arslan ve babasıyla masaya oturdu. Hamburg’la 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan bordo mavililer, Tolgay’ın babasına 1 milyon euro imza parası, kendisine de yıllık 2 milyon euro teklif etti. Tolgay Arslan ve babası, Beşiktaş’ın da devrede olduğu transferde Trabzonspor’un şartlarını kabul etti. Tüm pürüzler giderilirken Başkan Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal, Tolgay Arslan’la fotoğraf çektirdi ve bu fotoğraf sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Trabzonspor’un Tolgay Arslan’ı kente getirmesi beklenirken son anda bordo mavili kulübü adeta şoka uğratan bir gelişme yaşandı.
BABASI BEŞİKTAŞ'I ARAYINCA
Trabzonspor Kulübü, Tolgay Arslan’ın babası Erhan Arslan’ın, kendileriyle her konuda anlaştıktan sonra Beşiktaşlı yöneticileri de arayarak, "Trabzonspor’un şartları bunlar. Siz yeni bir teklif getirecek misiniz?" diye nabız yokladığını öğrendi. Bu duruma çok sinirlenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, ‘bitti’ diye gördükleri transferden vazgeçti.
AÇIKLAMA YAPILDI
Trabzonspor Kulübü’nden resmi internet sitesi kanalıyla yapılan açıklamada da, transferden vazgeçildiği kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada, "Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor’a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şu an itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadesi kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.