TRABZONSPOR YÖNETİMİ 7'NCİ MADDEYİ GERİ ÇEKİYOR

TRABZONSPOR Yönetim Kurulu, yarın yapılacak olağan genel kurul öncesinde tartışma yaratan 7’nci maddenin gündemden çıkarılması için önerge vereceğini açıkladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Yarın...

19 Aralık 2014 Cuma 16:37
TRABZONSPOR YÖNETİMİ 7'NCİ MADDEYİ GERİ ÇEKİYOR






TRABZONSPOR Yönetim Kurulu, yarın yapılacak olağan genel kurul öncesinde tartışma yaratan 7’nci maddenin gündemden çıkarılması için önerge vereceğini açıkladı.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Yarın (20.12.2014) yapılacak olan Olağan Genel Kurulumuzun gündeminin 7'nci maddesiyle, (Derneğe taşınır, taşınmaz ve/veya gayrimenkul satın alınması ve/veya bunlar hakkında ayni hak tesis edilmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesine,) şeklinde yetki talebiyle bu hususun görüşülmesi istenmiştir. Ancak bazı art niyetli çevrelerce Trabzonspor Kulübü Derneği Kongre üyelerine gerek basın yoluyla, gerekse de telefonlarına mesaj atmak suretiyle bu satın almaya ve satın alınacak mülkün kullanımına esas olarak istenilen yetki, kulübün malları satılıyormuş gibi bir algı yaratılmak istenildiğinden, maddenin gündemden çıkarılması için Yönetim Kurulumuzca önerge verilmesine karar verilmiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.