Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak kamptan ayrıldı

Ömür AVCI/ ÜSKÜP,(Makedonya),() - TRABZONSPOR'da kaptan Recep Onur Kıvrak, kadro dışı bırakıldığını ve kamptan ayrılarak Türkiye’ye dönmek üzere yola çıktığını söyledi. Trabzonspor’un Rabotnicki maçı için kampta...

28 Temmuz 2015 Salı 22:13
Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak kamptan ayrıldı






Ömür AVCI/ ÜSKÜP,(Makedonya),() - TRABZONSPOR'da kaptan Recep Onur Kıvrak, kadro dışı bırakıldığını ve kamptan ayrılarak Türkiye’ye dönmek üzere yola çıktığını söyledi.
Trabzonspor’un Rabotnicki maçı için kampta bulunduğu Makedonya’nın Üsküp kentinde bu akşam yapılan antrenmana katılmayan Onur Recep Kıvrak’a, Sportif Direktör Süleyman Hurma tarafından izin verilmişti. Onur, akşam saatlerinde kamptan ayrılarak Türkiye’ye dönmek üzere yola çıktı. Onur, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile arasında bir diyalog yaşandığını ve bunun ardından kendisine kadro dışı bırakıldığının tebliğ edildiğini söyledi. Onur, kadro dışı kararının ardından Türkiye’ye dönmek üzere Üsküp’ten yola çıktığını söyledi. Trabzonspor’da Hollanda kampının ilk günlerinde de alacağı ücrette anlaşamayan Hakan Arıkan kampı terk etmişti. Bordo-mavililerin Perşembe günkü Rabotnicki maçına kalede İbrahim Demir’le başlaması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.