Trabzonspor’da tek hedef galibiyet

Ömür AVCI/TRABZON,()- SPOR Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma yolunda Trabzonspor, yarın Avni Aker’de ağırlayacağı Galatasaray'ı yenerek yola devam etmek istiyor. Ligde son maçta Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olan...

18 Nisan 2015 Cumartesi 14:56
Trabzonspor’da tek hedef galibiyet






Ömür AVCI/TRABZON,()- SPOR Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma yolunda Trabzonspor, yarın Avni Aker’de ağırlayacağı Galatasaray'ı yenerek yola devam etmek istiyor.
Ligde son maçta Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olan bordo mavililer, lider Galatasaray karşısında galip gelerek hem moral bulmayı hem de Avrupa kupaları yolunda büyük bir engeli daha kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Trabzonspor’da sarı kart cezalısı Fatih Atik ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Aytaç Kara ve çalışmalara yeni başlayan Onur Galatasaray kadrosunda yer almayacak. Ayrıca uzun süren sakatlığının ardından bu hafta takımla çalışmalara başlayan Belkalem’in de riske edilmesi beklenmiyor.
Galatasaray karşısında sakatlığını tamamen atlatan Yusuf Erdoğan’ın sol bekte görev almasına kesin gözle bakılırken, Bosingwa'nın da yine stoperde görev yapabileceği vurgulandı.

GALATASARAY ÜSTÜN
Trabzonspor ile Galatasaray, yarın yapacakları maçla birlikte 119'uncu kez karşı karşıya gelecek.
Bugüne dek yapılan 118 karşılaşmanın 38'ini bordo mavililer, 54'ünü Galatasaray kazanırken, 27 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ligde yapılan 83 karşılaşmanın 25'ini Trabzonspor, 37'sini Galatasaray kazandı. 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Trabzonspor 91, Galatasaray 109 gol attı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.