Trabzonspor’da yeni sezonun startı

Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPORLU futbolcular, yeni sezon öncesi bugün sağlık kontrolünden geçmeye başlarken bordo mavililerin ilk etap hazırlık kampı için 3 Temmuz Cuma günü Hollanda’ya gideceği açıklandı. Yönetimde...

30 Haziran 2015 Salı 14:23
Trabzonspor’da yeni sezonun startı






Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPORLU futbolcular, yeni sezon öncesi bugün sağlık kontrolünden geçmeye başlarken bordo mavililerin ilk etap hazırlık kampı için 3 Temmuz Cuma günü Hollanda’ya gideceği açıklandı.
Yönetimde istifaların ardından kriz yaşayan, transferde istediği oyuncuları M’bia dışında hala kadrosuna katamayan Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları için futbolcular toplanmaya başladı. Gruplar halinde sağlık kontrolüne tabi tutulan bordo mavili oyunculardan Onur Recep Kıvrak, Fatih Atik, Sefa Yılmaz, Uğuran Çakır, İbrahim Demir, Musa Nizam ve Yusuf Erdoğan, bugün çeşitli testlerden geçirildi.
İLK ETAP HOLLANDA’DA

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etap kampı için 3 Temmuz Cuma günü Hollanda’ya hareket edecek. Arnhem'de 14 Temmuz’a kadar antrenmanlarını sürdürecek olan bordo mavililer, daha sonra Trabzon’a dönecek. 16 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turunda, Lüksemburg'un Differdange 03 ve Galler'in Bala Town eşleşmesinin galibiyle sahasında ilk maçı oynayacak olan bordo mavililer, 18 Temmuz’da yine gurbete çıkacak.
İKİNCİ ETAP İNGİLTERE’DE
Teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda İngiltere’nin Newcastle kentine gidecek olan Trabzonspor, 4 günlük çalışmanın ardından 23 Temmuz’da oynayacağı Avrupa Kupası maçı için Galler veya Lüksemburg’a geçecek, maçı oynadıktan sonra yeniden Newcastle’a dönecek. Bordo mavililerin, 28 Temmuz’a kadar İngiltere’de kamp çalışmalarını sürdereceği belirtildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.