Trabzonsporlu Belkalem Gözünü Finale Dikti

Ömür AVCI/TRABZON,()– METALİST Kharkiv maçında Trabzonspor'un UEFA Kupası ve Avrupa Ligi'ndeki 100'üncü golünü kaydeden Cezayirli oyuncu Essaid Belkalem, "Avrupa’da en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız" dedi. "İYİ...

28 Kasım 2014 Cuma 12:59
Trabzonsporlu Belkalem Gözünü Finale Dikti






Ömür AVCI/TRABZON,()– METALİST Kharkiv maçında Trabzonspor'un UEFA Kupası ve Avrupa Ligi'ndeki 100'üncü golünü kaydeden Cezayirli oyuncu Essaid Belkalem, "Avrupa’da en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız" dedi.
"İYİ OYNADIK"
Bordo mavili kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Belkalem, Metalist Kharkiv'le zor bir maç oynadıklarını belirtti, şunları söyledi:
"Üst üste güçlü ekiplerle oynadık. Önce Galatasaray, ardından da iyi defans yapan Metalist Kharkiv ile mücadele ettik. İkisinden de galibiyetle ayrılmak çok güzel oldu. Ayrıca oynadığımız 2 maçta da iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum,."
Attığı gol nedeniyle mutluluk yaşadığını belirten Berkalem, "Golü atmak ve takımıma katkı sağlamak benim için mutluluk verici. Bu şekilde katkı sağlamaya devam etmek istiyorum" diye konuştu.Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkmasını da değerlendiren Belkalem, şöyle devam etti:
"Aldığımız bu galibiyetle ilk basamağı atlamış olduk. Şimdi sıra üst basamakta. Zorlu bir tur olacaktır ama biz elimizden geldiğince iyi mücadele edip en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız."

"BURADA ÇOK MUTLUYUM"
Bundan sonraki süreçte daha iyi neticeler alınacağını ifade eden Belkalem, şunları söyledi:
"Bu zamana kadar olan dönemdekinden daha farklı bir takım var. Daha iyi devam edebileceğimizi düşünüyorum. Kadroya baktığınızda çok kaliteli oyuncularımız mevcut. Bu kaliteli oyuncularla ligi en iyi yerde tamamlayacağımızı tahmin ediyorum. Trabzon’da çok mutluyum. Burada herkes kendi işini yapıyor. Ben ve ailem çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımla iyi ilişkiler içindeyiz. Antrenmandan arta kalan zamanımı da onlarla geçiriyorum."
YEREL BASIN: "UŞAĞUM, BU HIZLA FİNALE GİD-ERSUN”
Yerel gazeteler, bordo mavili takımın Metalist Kharkiv maçında aldığı 3-1’lik galibiyeti ve 2'nci tura çıkmasını ilginç başlık ve sayfa tasarımlarıyla okuyucularına aktardı. Günebakış Gazetesi, "Ne de olsa Avrupalıyız.. Öpüldünüz çocuklar.." başlığını atarken Son nokta Gazetesi, "Uşağum, bu hızla finale Gid-ersun.. Yanal’ın Fırtınası Avrupa’yı da esir aldı. Metal değil, Yanal fırtına. Türkiye’de 3, Avrupa’da 3, baş etmek güç" başlıklarıyla Metalist Kharkiv müsabakasını okuyucularına duyurdu.
"TRABZON TÜRKİYE’NİN T’SİDİR"
Trabzonsporlu futbolcuları, özel tim kıyafetleri içinde gösteren bir sayfa tasarımı yapan Karadeniz Gazetesi ise, "Komutan Yanal’ın emrini askerleri layıkıyla yerine getirdi. Ve görev başarıyla tamamlandı. Hedef yerle bir.. Şimdi lige dönüyoruz" başlıklarını kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi, "Trabzon, Türkiye’nin T’sidir.. Metalist’i yıkıp grupları garantileyen Trabzonspor ülke puanlarını artırmaya devam ediyor", Taka Gazetesi, "Kral ve arkadaşlarına selam duruyoruz.. Trabzonspor 10 kişi kaldı ama Bosingwa ve ekibi Metalist’i dağıttı. Alkışla Türkiye", Karadeniz’in Sesi Gazetesi'de, "Coşkun 1 kere, tabi 3’L-ERSUN, Gurur duy Türkiye" manşetleriyle maçı okuyucularına aktardı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.