Trabzonsporlu Bosingwa: "lokeren'i Yeneceğiz"

TRABZONSPOR’un Portekizli kaptanı Jose Bosingwa, "Arka arkaya oynayacağımız önce Lokeren'i daha sonra da Torku Konyaspor'u yenip milli maçlar için verilecek araya kafamız rahat girmek istiyoruz" dedi. "OYUNUN...

04 Kasım 2014 Salı 10:41
Trabzonsporlu Bosingwa:






TRABZONSPOR’un Portekizli kaptanı Jose Bosingwa, "Arka arkaya oynayacağımız önce Lokeren'i daha sonra da Torku Konyaspor'u yenip milli maçlar için verilecek araya kafamız rahat girmek istiyoruz" dedi.
"OYUNUN HAKİMİYDİK"
Kaleci Onur’un sakatlanmasından sonra kaptanlık pazubandını takan Premier Lig patentli tecrübeli oyuncu Jose Bosingwa, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında bir anlık konsantrasyon eksikliği nedeniyle gol yediklerini belirtirken şöyle konuştu:
"Golden sonra çok iyi reaksiyon gösterdik. Genel anlamda oyunun hakimi bizdik. İkinci golü bulup galibiyeti de kazanabilirdik ama olmadı. Şimdi önümüzde UEFA Avrupa Ligi’ndeki Lokeren ve Süper Lig’deki Torku Konyaspor maçları var. Artık maç kazanmamız lazım. Bu iki maçtan da galibiyetle ayrılarak milli maç arasına kafamız rahat girmeliyiz."
"ADAY KADRODAYIM"
Lokeren ile Trabzon’da oynadıkları ilk maçta Portekiz milli takımı yardımcı antrenörü İlidio Vale tarafından izlenen Jose Bosingwa, yeniden millyi takıma dönmesinin kendisini çok mutlu edeceğini anlatırken de şunları söyledi:
"Maçın ardından yardımcı antrenör İlidio Vale'yle bir görüşmem de oldu. Önceki teknik direktörle aramdaki sorun nedeniyle uzun süredir milli takıma gitmiyordum. Şimdi yeni bir sayfa açıldı. 33 kişilik aday kadroda olduğum söylendi. Şimdi heyecanla kadronun açıklanmasını bekliyorum."
ÖZEL UÇAKLA BELÇİKA’YA GİTTİLER
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda perşembe akşamı oynayacağı maç için Belçika’ya gitti. Bu sabah saat 10.10’da THY’ye ait özel uçakla Trabzon’dan Belçika’nın başkenti Brüksel’e hareket eden kafilede, bordo mavili takımın 22 kişilik UEFA listesinde olmayan Özer Hurmacı, Ferhat Yazgan, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş ve Deniz Yılmaz yer almadı. Sakatlıkları bulunan kaleci Onur ve Aykut Demir ile kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru da Belçika’ya götürülmedi. Brüksel’den otobüsle konaklayacakları Gent kentine geçecek olan Trabzonspor, akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı bir antrenman gerçekleştirecek.
BELÇİKA KADROSU
Trabzonspor’un teknik kadro, yöneticiler, oyuncular, basın mensupları ve taraftarların oluşturduğu 110 kişilik Belçika kafilesinde şu 18 futbolcu yer aldı:
"Fatih Atik, Soner, Belkalem, Cardozo, Constant, Bosingwa, İshak Doğan, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Yusuf, Waris, Medjani, Musa Nizam, Fatih Öztürk, Papadopoulos, Yatabare, Sefa, İbrahim Demir"

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.