Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin'de flaş gelişme

Faik GÜRSES/İSTANBUL, () - BÜYÜK umutlarla transfer edilen, ancak Trabzonspor'da bir türlü bekleneni veremeyen Erkan Zengin'de flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Erkan Zengin'e, "Kendine...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:51
Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin'de flaş gelişme






Faik GÜRSES/İSTANBUL, () - BÜYÜK umutlarla transfer edilen, ancak Trabzonspor'da bir türlü bekleneni veremeyen Erkan Zengin'de flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Erkan Zengin'e, "Kendine kulüp bul" dediği öğrenildi.

Trabzonspor'a gelmeden önce, "Fenerbahçe'den başka takımda oynamam" demeciyle bordo mavili taraftarlardan büyük tepki alan Zengin, başkanın bu yaklaşımından sonra menajeri ile temasa geçti. Hacıosmanoğlu'nun transferinde büyük rol oynadığı futbolcusuna "Kendine kulüp bul" demesi de bordo mavili camiada çeşitli yorumlara neden oldu.

Bu arada menajer Süleyman Hurma'nın da bu gelişmeden sonra, "Kulübün üzerinden bir dozer geçirmemiz gerekli" dediği de gelen haberler arasında.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.