Trabzonspor'un Alman misafirleri

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak üzere kente gelen Almanya'nın Dortmund Belediyesi heyeti Trabzonspor'u ziyaret etti. Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sierau ve beraberindekileri Trabzonspor Asbaşkanı...

29 Mart 2015 Pazar 16:51
Trabzonspor'un Alman misafirleri






TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak üzere kente gelen Almanya'nın Dortmund Belediyesi heyeti Trabzonspor'u ziyaret etti.
Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sierau ve beraberindekileri Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Genel Sekreter Köksal Güney ve Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu karşıladı. Asbaşkan Ali Kemal Başaran ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Burada olmanız bize onur verdi. Burası sizin eviniz. Bütün dünya insanlarını seviyoruz ancak Almanya ile manevi bir bağımız var. Orada yaşayan gurbetçilerimiz iki ülkeyi birbirine daha çok bağlıyor. Türkiye de anket yapılsa en çok hangi milleti seversiniz diye sorsalar, yüzde 80 Almanya çıkacaktır. Bugün Dortmund belediye başkanımızı da Trabzonsporlu yapıyoruz" dedi.
Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sierau ise karşılamadan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, "Trabzon bizden daha eski bir şehir. Biz de çok çalışarak Trabzon’a yetişmeye çalışacağız. Trabzonspor çok popüler bir takım. Emin olun ki Trabzonspor Almanya’ya geldiğinde Dortmundlular Trabzonspor'u destekleyecektir" diye konuştu.
Daha sonra Asbaşkan Ali Kemal Başaran ziyaretin anısına Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sierau’ya plaket ve adının yazılı olduğu forma hediye ederken, Sierau ise minyatür bir Dortmund Stadyumu hediye etti.
HAZIRLIKLAR SÜRDÜ
Trabzonspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.