Trabzonspor’un “komando” Lakaplı Oyuncusu Aykut, Bu Defa Doktor Yumrukladı (2) (yeniden)

TRABZONSPOR’un 'komando' lakaplı defans oyuncusu Aykut Demir’in bu sabah yengesini muayene etmek için gittiği özel hastanede bir doktoru yumrukladığı iddia edildi. Daha önce de hakkında 'Meskun mahalde ateş etmek'...

21 Ekim 2014 Salı 17:08
Trabzonspor’un “komando” Lakaplı Oyuncusu Aykut, Bu Defa Doktor Yumrukladı (2) (yeniden)






TRABZONSPOR’un 'komando' lakaplı defans oyuncusu Aykut Demir’in bu sabah yengesini muayene etmek için gittiği özel hastanede bir doktoru yumrukladığı iddia edildi. Daha önce de hakkında 'Meskun mahalde ateş etmek' suçundan işlem yapılan Aykut Demir'in devre arasında bordo mavili takımdan gönderilmesinin gündeme getirileceği ifade edildi.
AYKUT DEMİR ŞOKU
Mersin İdmanyurdu galibiyetinin sevinciyle UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda oynayacağı Lokeren maçına hazırlanan Trabzonspor, yine geçtiğimiz sezonun başında Gençlerbirliği’nden transfer edilen Aykut Demir şokuyla sarsıldı. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan defans oyuncusunun yengesini muayene ettirmek için gittiği özel bir hastanede Acil Servis’teki görevli doktoru darp ettiği ileri sürüldü.
ÖNCE TARTIŞTI SONRA YUMRUKLADI
Soğuk algınlığı şikayetiyle yengesini hastaneye götüren Aykut Demir, görgü tanıklarının  ifadesine göre tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen Dr. Latif Bayat'la önce tartıştı, ardından da doktora yumruk attı. Bu arada araya giren hastane görevlileriyle de kavga eden Aykut Demir, daha sonra hastaneden ayrıldı. Doktorun Aykut Demir hakkında şikayetçi olacağı öğrenildi.
ATEŞ AÇMIŞTI
Trabzonspor’da kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Aykut Demir’in adı bir süre önce başka bir olayla daha gündeme geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye 2 Eylül günü isabet eden merminin Aykut’un tabancasından çıktığı tespit edildi. Büyük bölümü camla kaplı binanın havalimanına bakan cephedeki camını delen mermi çekirdeği, merdiven boşluğundaki beton duvara çarparak yere düşmüş, şans eseri ölen ve yaralanan olmamıştı.
Soruşturma sonucunda merminin defans oyuncusu Aykut Demir'in Glock marka ruhsatlı tabancasından çıktığı sonucuna ulaşan polis ekipleri, silahı balistik incelemeye gönderdi. İnceleme sonucunda Kimya Bölümü binasında bulunan mermi çekirdeğinin Aykut Demir'in tabancasından atıldığı kesinleşti. Bunun üzerine ifadesi alınan Aykut Demir hakkında 'meskun mahalde ateş etme' suçundan işlem yapıldı.
GÖNDERİLMESİ GÜNDEMDE
Aykut Demir’in sürekli bu tür olaylarla gündeme gelmesi yönetimi de rahatsız etti. Kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Aykut Demir'in teknik direktör Vahid Halilhodziç’in görüşü alındıktan sonra devre arasında gönderilmesinin gündeme getirileceği belirtildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.