TRABZONSPOR'UN OLAYLI KONGRESİ İÇİN ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERİLDİ

Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR'un cumartesi günü gerçekleştirilen olağan genel kurulundan sonra başlayan tartışmalar yeni bir boyut kazandı, 2 genel kurul üyesi, Trabzon Dernekler Masası’na kongredeki usulsüzlükleri...

22 Aralık 2014 Pazartesi 17:34
TRABZONSPOR'UN OLAYLI KONGRESİ İÇİN ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERİLDİ






Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR'un cumartesi günü gerçekleştirilen olağan genel kurulundan sonra başlayan tartışmalar yeni bir boyut kazandı, 2 genel kurul üyesi, Trabzon Dernekler Masası’na kongredeki usulsüzlükleri içeren bir şikayet dilekçesi verdi.
Özellikle kongre divan başkanlığı seçimi nedeniyle büyük tartışmaların yaşandığı, kavga nedeniyle çevik kuvvet polislerinin salonda önlem aldığı olaylı genel kurul için ilk adım atıldı. Genel kurul üyeleri Alpaslan Özdemir ve Hasan Al, Trabzon Dernekler Masası’na şikayet dilekçesi verdi. Al ve Özdemir, dilekçeye ek olarak kongrenin tüm görüntülerini içeren CD’leri, usulsüzlük yapıldığına ilişkin medyada çıkan haberleri ve ileri sürdükleri iddiaları içeren bilgi notunu da Dernekler Masası’na teslim etti.
Dernekler Masası’nın iddiaları inceleyeceği ve görüş bildireceği, bu görüşe göre mahkemeye gidilip gidilmeyeceğine karar verileceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.