Tudor;Fantastik bir ilk yarı geçirdik

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, 2-1 kazanılan Bursaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

25 Eylül 2017 Pazartesi 09:44
Tudor;Fantastik bir ilk yarı geçirdik






Tudor;Fantastik bir ilk yarı geçirdik

   Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, 2-1 kazanılan Bursaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 64. dakikada iki beki oyundan çıkartıp iki hücumcu kanat oyuncusunu oyuna sokmasıyla ilgili düşüncesi sorulan Hırvat çalıştırıcı bu değişiklikle ilgili olarak “Tek amaç kazanmaktı. Tabir-i caizse bu maçta acı çektik diyebilirim. Ama bu tür galibiyetler takım ruhu için çok önemli” dedi.

   Tudor maçla ilgili genel değerlendirmesinde ise “Önemli bir galibiyet elde ettik ama galibiyetlerden ders almak önemlidir. İlk 30 dakika alıştığımız oyun yoktu. 30. dakikadan sonra maça döndük. Fantastik bir yarı geçirdik. Ama bundan dersler almamız lazım. Diğer taraftan hak eden bir Galatasaray vardı. Gol pozisyonları bulduk. Burada kazanmak çok önemli. Bursa iyi organize olan, iyi kontratağa atağa çıkan bir takım. Bütün takımı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Karabük maçı var. Milli Takım arasına kazanarak girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Igor Tudor, Galatasaray’daki ilk golünü atan Sofiane Feghouli ile ilgili olarak ise “Feghouli’yi böyle goller atsın diye getirdik. Çok üst düzey ve klas bir oyuncu. Ama önemli bir sakatlıktan geldi. Şu anda gözüken Karabük maçında büyük ihtimalle ilk 11 başlayabilir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
İgor Tudor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.