Turgutluspor 10 Günde Çöktü

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona 3 galibiyet, 2 beraberlikle hızlı bir giriş yapan Turgutluspor, 10 gün içinde oynadığı 3 maçını da kaybetti. İlk yenilgisini 10 Ekim'de 3-1'lik sonuçla Hacettepe deplasmanında alan Turgutluspor,...

20 Ekim 2014 Pazartesi 12:24
Turgutluspor 10 Günde Çöktü






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona 3 galibiyet, 2 beraberlikle hızlı bir giriş yapan Turgutluspor, 10 gün içinde oynadığı 3 maçını da kaybetti.
İlk yenilgisini 10 Ekim'de 3-1'lik sonuçla Hacettepe deplasmanında alan Turgutluspor, ardından hafta içinde Fethiyespor, pazar günü de Aydınspor 1923'e tek golle teslim oldu.
Forvetler Mert Narin ve Ali Pala'nın bu periyottaki sakatlığı, Hasan Engin'in cezasından yakınan teknik direktör Koray Cinel, "Kısıtlı kadromuz üst üste oynadığımız maçlarda sıkıntı yaşadı. Hakem hatalarından da başımız yandı. Yeniden çıkışa geçeceğiz" dedi.
Turgutluspor'da bu arada Sadullah da cezalı duruma düştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.