TURGUTLUSPOR'DA TOKATSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme korkusunu bir türlü üzerinden atamayan Turgutluspor, devrenin son maçında Tokatspor'u yenerek moral kazanmak istiyor. İstifa eden Koray Cinel'in yerine henüz teknik direktör belirlemeyen kırmızı siyahlıları...

18 Aralık 2014 Perşembe 16:01
TURGUTLUSPOR'DA TOKATSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme korkusunu bir türlü üzerinden atamayan Turgutluspor, devrenin son maçında Tokatspor'u yenerek moral kazanmak istiyor. İstifa eden Koray Cinel'in yerine henüz teknik direktör belirlemeyen kırmızı siyahlıları maça Altyapı Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, Antrenör Özcan Varlık ve Kaleci Antrenör Ayhan Toplar hazırlıyor.
Turgutluspor'da cezalı Savaş ve sakat Şahin, son maçta yok. Mustafa'nın durumu belirsiz. Turgutluspor maçın ardından 3 günlüğüne izne çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.