Türk firması, MotoGP takımına sponsor oldu

İSTANBUL (AA) - FLO Mağazacılık bünyesine 2012 yılında katılan Lumberjack, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan MotoGP'de yarışan İtalyan takımı Estrella Galicia 0,0 Marc VDS'ye sponsor oldu.FLO Mağazacılıktan...

02 Nisan 2018 Pazartesi 13:38
Türk firması, MotoGP takımına sponsor oldu






İSTANBUL (AA) - FLO Mağazacılık bünyesine 2012 yılında katılan Lumberjack, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan MotoGP'de yarışan İtalyan takımı Estrella Galicia 0,0 Marc VDS'ye sponsor oldu.

FLO Mağazacılıktan yapılan açıklamada, Lumberjack'in 2018 sezonu itibarıyla MotoGP ve Moto 2 yarışmalarında mücadele eden takımlardan Estrella Galicia 0,0 Marc VDS'nin resmi sponsoru olduğu kaydedildi.

Açıklamada, sponsorlukla ilgili görüşlerine yer verilen Brand Park İtalya Yönetim Kurulu Başkanı ve FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ziylan, "Lumberjack, enerji, güçlü ve sağlıklı bir sportif yaşamın farkındalığını simgeliyor. Bu nedenle dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından, MotoGP'de yarışan Team Estrella'nın sponsoru olduk." ifadelerini kullandı.

Ziylan, sponsorluğun, markanın küresel bakış açısının bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Takımın İtalyan sürücüsü Franco Morbidelli, "Çocukluğumdan beri ayakkabılarını giydiğim Lumberjack tarafından desteklenmekten mutluluk ve onur duyuyorum. Şimdi yine bu ayakkabılarla bir yarıştan başka bir yarışa geçiyorum. Bu sefer en prestijli motosiklet dünya şampiyonasında beraberiz." şeklinde görüş belirtti.

Son Güncelleme: 02.04.2018 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.