Türk futbol camiası Can Bartu'yu veda ediyor

Türk futbolunun 'Sinyor'ü Can Bartu'nun cenazesi, Fenerbahçeli futbolcular tarafından sahanın ortasına getirildi. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

13 Nisan 2019 Cumartesi 12:15
Türk futbol camiası Can Bartu'yu veda ediyor






Türk futbol camiası Can Bartu'yu veda ediyor


Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin efsanevi isimlerinden ''Sinyor'' lakaplı Can Bartu için Ülker Stadyumu'nda tören düzenlendi. 13:10'da Can Bartu, Marmara İlahiyat Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek..


Hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu'ya veda ediyoruz... 'Sinyor' lakaplı Can Bartu için Ülker Stadyumu'nda tören düzenlendi.


KIZINDAN FUTBOLCULARA: TARAFTARA CAN GİBİ LAYIK OLUN

Stattaki törende dikkat çeken konuşmalar gerçekleşti. Can Bartu'nun kızı Gülfer Arığ, futbolculara yönelik, "Yarınki derbi için bir şeyler söylemek istiyorum. Lütfen yarın Mehmetçik Basri, Lefter ve Can gibi layık olun bu taraftara" dedi.

Daha sonra konuşma yapan Volkan Demirel, Gülfer Arığ'a dönerek, "Sana sözümüz olsun. Babanın son yolculuğunda elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

KONUŞMALAR

Ali Koç: "Örnek kişiliği, zarif duruşu, müthiş zekası, kendine has giyim stili, sıradışı hikayeleri ve tüm temsil ettikleri ile efsane olmuş, adını altın harflerle tarihimize yazdırmış çok büyük bir Fenerbahçeliyi kaybettik. Bu futbolcular, bu taraftar derbiyi senin için oynayacak, kazanacak. Fenerbahçe var oldukça, sen de bizimle var olacaksın. Çok sevdiğin Fenerbahçe'n, gururla taşıdığın çubuklun bize emanet"

Volkan Demirel: "Hepimiz çok üzgünüz. Fenerbahçe forması altında hem futbola hem basketbola hizmet etmiş çok değerli bir ağabeyimizi kaybettik. Fenerbahçe var olduğu sürece Can ağabey yaşayacak. Çubuklu için yaşayanlar hiçbir zaman ölmez."

PROGRAM

13:10'da Can Bartu, Marmara İlahiyat Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

19:00'da ise Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde Can Bartu için dua okutulacak.

Anahtar Kelimeler:
Can Bartu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.