Türk Gençlerinden, Arnavutluk Milli Takımına Gönderilen Destek Mesajları, Arnavutluk Ve Kosova'da Günün Konusu Oldu

  TURAN KASAP-PRİŞTİNE- UEFA'nın, Arnavutluk Milli Takım hakkında aldığı hükmen mağlubiyet kararı sonrası,Türk gençlerinden, Arnavutluk Milli Takımına videolu destek mesajları geldi. Türkiye'de eğitim gören Arnavut öğrenciler...

25 Ekim 2014 Cumartesi 18:00
Türk Gençlerinden, Arnavutluk Milli Takımına Gönderilen  Destek Mesajları,  Arnavutluk Ve Kosova'da Günün Konusu Oldu






 

TURAN KASAP-PRİŞTİNE-

UEFA'nın, Arnavutluk Milli Takım hakkında aldığı hükmen mağlubiyet kararı sonrası,Türk gençlerinden, Arnavutluk Milli Takımına videolu destek mesajları geldi.

Türkiye'de eğitim gören Arnavut öğrenciler ile Türkiye vatandaşı olan Arnavut uyruklu gençlerin girişimi ile hazırlanan video Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gençler , ellerinde, Arnavutluk Milli Futbol Takımı forması ile çeşitli dillerde , ' Kartal her zaman göklerde uçacak' mesajı yer almakta . Video mesajın sonunda , bütün Avrupa'da bulunan gençler bir araya gelerek Sultan Mehmet Han'ın değerlerini korumamız lazım yazısında yer almakta Türk gençlerinden gönderilen Arnavutluk Milli Takımına videolu destek mesajı, Arnavutluk ve Kosova'da günün konusu oldu .

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.