Turkish Airlines EuroLeague 7.hafta maç programı ve puan durumu

Turkish Airlines EuroLeague 7. haftasının maçları oynanıyor.

13 Kasım 2018 Salı 08:04
Turkish Airlines EuroLeague 7.hafta maç programı ve puan durumu






Turkish Airlines EuroLeague 7.hafta maç programı ve puan durumu

   Turkish Airlines EuroLeague 7. haftasının maçları oynanıyor.15.11.2018 Çarşamba akşamı oynanacak maçlarda Darüşşafaka Tekfen evinde Armani Milan’ı ağırlarken, Fenerbahçe Olympiacos’a konuk oluyor.Bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise 16.11.2018 Perşembe akşamı evinde Panathinaikos’u konuk edecek.

Turkish Airlines EuroLeague’de temsilcilerimiz Fenerbahçe oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet 1 yenilgi ile 3.cü sırada yer alırken, Anadolu Efes 4 galibiyet 2 yenilgi ile 7.ci sırada, Darüşşafaka Tekfen 1 galibiyet, 5 yenilgi ile 15.ci sırada yer alıyor.Turkish Airlines EuroLeague’de oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Real Madrid liderlik koltuğunda otururken bir başka nağmağlup takım CSKA Moskova averajla 2.ci sırada yer alıyor.

Turkish Airlines EuroLeague 7.hafta  maç programı ve puan tablosu;

Fanatik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.