Turkish Airlines Open 2017 Golf Turnuvası'na Bakan Çavuşoğlu da katıldı

Türk Hava Yolları ve Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen Turkish Airlines Open 2017 Pro-Am Golf Turnuvası'na Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da katıldı.

01 Kasım 2017 Çarşamba 14:33
Turkish Airlines Open 2017 Golf Turnuvası'na Bakan Çavuşoğlu da katıldı






ANTALYA (AA) - Türk Hava Yolları ve Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen Turkish Airlines Open 2017 Pro-Am Golf Turnuvası'na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.

Serik ilçesinin Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Regnum Carya Golf Kulübü sahasında gerçekleştirilen turnuvaya katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, grubunda 2016 Rio Olimpiyatları şampiyonu Büyük Britanyalı Justin Rose ile Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Regnum Carya Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ile mücadele ediyor.

Turnuvada, 2016 Rio'nun gümüş madalyalı sporcusu İsveçli Henrik Stenson'un yanı sıra golfçüler Padraig Harrington, Ian Poulter, Tommy Fleetwood ve İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore da yer alıyor.

Turnuvaya, 54'ü profesyonel ve 162'si amatör olmak üzere 216 golfçü katıldı.

Organizasyon, bu akşam sona erecek.

Son Güncelleme: 01.11.2017 20:07
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.