Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan Başsağlığı Mesajı

 İSTANBUL / Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray Liv Hospital - Kızılyıldız Telekom maçı sonrası hayatını kaybeden taraftar için başsağlığı mesajı yayınladı. Federasyonun internet sitesinde yer alan mesaj şöyle; "Galatasaray...

22 Kasım 2014 Cumartesi 18:50
Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan Başsağlığı Mesajı






 İSTANBUL /

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray Liv Hospital - Kızılyıldız Telekom maçı sonrası hayatını kaybeden taraftar için başsağlığı mesajı yayınladı.

Federasyonun internet sitesinde yer alan mesaj şöyle;

"Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız Telekom karşılaşması sonrası Marko Ivkovic'in hayatını kaybetmesinden dolayı derin bir üzüntü yaşıyoruz.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız Telekom arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Turkish Airlines Euroleague mücadelesi öncesi yaşanan olaylar nedeniyle Sırbistan vatandaşı Marko Ivkovic'in hayatını kaybetmesinden dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz.

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak yaşanan olaylarda yaşamını yitiren Marko Ivkovic'in ailesine, yakınlarına; Kızılyıldız Basketbol Kulübü camiasına ve taraftarlarına ve Sırbistan halkına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Sporun temel değerlerine ve ruhuna aykırı olan şiddetin her türlüsünü kınadığımızı ve hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu bir kez daha vurguluyor, benzer olayların tekrarlanmaması için herkesin üzerine düşen görev ve sorumluluklarını her zaman daha büyük duyarlılıkla yapmalarını hatırlatmak istiyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.