Türkiye Futbol Adamları Derneği'nde nöbet değişimi

 Genel Başkan Yılmaz Tokatlı'dan veda ve teşekkür mesajı 17 yıl süresince Türkiye Futbol Adamları Derneği'ndeki Genel Başkanlık görevini yapan Yılmaz Tokatlı görevi bıraktığını açıklayarak şunları kaydetti: "18 Nisan...

21 Nisan 2015 Salı 14:01
Türkiye Futbol Adamları Derneği'nde nöbet değişimi






 Genel Başkan Yılmaz Tokatlı'dan veda ve teşekkür mesajı

17 yıl süresince Türkiye Futbol Adamları Derneği'ndeki Genel Başkanlık görevini yapan Yılmaz Tokatlı görevi bıraktığını açıklayarak şunları kaydetti:

"18 Nisan itibariyle görevimi noktalamış bulunuyorum.

Onur ve gururlandığım, ilk kurucu üyesi ve ilk başkanı olduğum Derneğimizin Genel Başkanlığına Genel Kurulun oybirliği ile Sayın Aydın BEGİTER ve heyeti hizmet nöbetini devir almışlardır. Yeni dönemde kendilerine başarılar diliyorum.

Genel Kurulumuzun şahsıma gösterdikleri teveccühle ''ONURSAL BAŞKAN'' unvanını vermeleri benim için en büyük ikinci rütbem olmuştur. Buna layık olabilmek Derneğimize hizmette asli sorumluluk ve görevim olacaktır.

Her gün daha da itibar kazanacak Türkiye Futbol Adamları Derneğimizin bugünlere ulaşan 27 yıllık varlığında birlikte olduğumuz arkadaşlarıma ve bizlerden desteklerini esirgememiş olan futbolun, sporun ana unsurları olan saygın kişi, kurum, kuruluşlara ve de görsel ve yazılı spor basınımızın her kişisine ve de yazılarıma ve yorumlarıma yer veren Ekonomisttürk ve haber ajanslarımıza özel olarak teşekkürlerimin sunum ve kabulünü bekliyor en içten saygılarımı sunuyorum."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.