Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası sona erdi

TÜRKİYE Satranç Federasyonu tarafından Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası final maçları ve ödül töreniyle sona erdi. Türkiye Satranç Federasyonu ve Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla...

31 Ocak 2015 Cumartesi 10:26
Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası sona erdi






TÜRKİYE Satranç Federasyonu tarafından Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası final maçları ve ödül töreniyle sona erdi.
Türkiye Satranç Federasyonu ve Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'na rekor sayıda katılım oldu. Starlight Convention Otel'de düzenlenen şampiyonaya 65 il ve KKTC'den toplam 1570 yarışmacı katıldı. 7- 12 yaş grupları kız ve erkekler kategorilerinde yapılan final maçları ve ödül töreninin ardından şampiyona sona erdi.
Ödül törenine Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Dorul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Gediz, Federasyon Başkan vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Starlight Otel sahibi Ünal Akpınar ve eşi Şahande Akpınar ve sanatçı Çelik Erişçi katıldı.
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, bu yıl ki şampiyonaya rekor katılım olduğunu söyledi. Anne babaların çocuklarını satranç sporu konusunda desteklemeleri gerektiğini aktaran Tulay, dereceye giren 63 kız, 73 erkek sporcu olmak üzere toplam 136 sporcunun ulusal takım havuzuna girmeye hak kazandığını belirtti.
Gülkız Tulay'ın konuşmasının ardından şampiyonada dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.