Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ödülleri sahiplerini buldu

Serhan Türk, İstanbul- Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin (TPFD) bu yıl ilkini düzenlediği ve STSL'de 2014-2015 sezonunun 'en iyileri'nin belirlendiği TPFD Ödülleri sahiplerini buldu. Spor Toto'nun resmi, Turkcell'in ana sponsorluğunda...

11 Ağustos 2015 Salı 11:58
Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ödülleri sahiplerini buldu






Serhan Türk, İstanbul-

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin (TPFD) bu yıl ilkini düzenlediği ve STSL'de 2014-2015 sezonunun 'en iyileri'nin belirlendiği TPFD Ödülleri sahiplerini buldu.

Spor Toto'nun resmi, Turkcell'in ana sponsorluğunda Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı yöneticiler, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, bir çok futbolcu ve spor dünyasından ünlü isimler katıldı.

9 kategoride verilen ödül töreninde, profesyonel futbolcuların oyları ile Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera 'yılın futbolcusu', 'yılın kalecisi' ve 'yılın en iyi 11'i'nde ödüle layık görüldü.

Galatasarayla 3 kupa kazanan Hamza Hamzaoğlu'na ise 'yılın teknik direktörü' ödülü verildi.

TPFD Yönetim Kurulu'nun belirlediği 'TPFD Özel Ödülü' Barcelona'ya transfer Arda Turan'a verildi. Arda Turan'ın ödülünü babası Adnan Turan 'a takdim edildi.

TÖRENDE ÖDÜL ALAN İSİMLER ŞÖYLE:

Yılın futbolcusu: Fernando Muslera (Galatasaray)

Yılın kalecisi: Fernando Muslera (Galatasaray)


Yılın genç futbolcusu: Ozan Tufan (Bursaspor)

Yılın golü: Güray Vural (Akhisar Belediyespor) (21. haftadaki Fenerbahçe maçı)

Yılın asisti: Moestafa El Kabir (Gençlerbirliği) (25. haftadaki Medipol Başakşehir maçı)

Yılın teknik direktörü: Hamza Hamzaoğlu

Yılın fair-play hareketi: Şota Arveladze (Torku Konyaspor maçı)

TPFD Özel Ödülü: Arda Turan (Barcelona)

EN İYİ 11

Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonun "en iyi 11"i ise şu şekilde:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Semih Kaya, Caner Erkin, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Fernandao.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.