Türkiye Softbol Şampiyonasi Başladı

TÜRKİYE Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Rugby Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Softbol Şampiyonası, Kemer'de başladı. Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde başlayan şampiyonaya 350 sporcu katıldı. 2 gün sürecek şampiyonada,...

31 Ekim 2014 Cuma 16:11
Türkiye Softbol Şampiyonasi Başladı






TÜRKİYE Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Rugby Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Softbol Şampiyonası, Kemer'de başladı.
Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde başlayan şampiyonaya 350 sporcu katıldı. 2 gün sürecek şampiyonada, 10- 13 yaş, 14- 16 yaş ve +17 yaş kategorilerinde müsabakalar düzenlenecek. Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Rugby Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, "Türkiye Softbol Şampiyonası Kemer ayağı 2014 yılının son faaliyeti. Bununla birlikte 2014 sezonunu kapatacağız. Şampiyonada, Türkiye kotası almış 26 kulübümüz yarışmakta. Toplamda 350 sporcumuz mevcut ve şampiyonamız 2 gün sürecek" dedi.
Şampiyonada milli takım seçimlerinin de yapılacağını aktaran Federasyon Başkanı Kömürcü, "Milli takımın açıklanmasının ardından 2015 yılı için artık kamp dönemi başlamış olacak. Yani bu son faaliyetimiz, ama milli takımı Aralık ayında hava şartlarının uygun olduğu bir yerde kampa almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.