Uefa: "10 Kişilik Trabzonspor, Metalıst'i Şaşirtti"

 Sercan SAPANATAN - İSTANBUL / UEFA Avrupa Ligi'nde 5'inci maçlar dün akşam oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. 5'inci maçlar sonunda Beşiktaş ve Trabzonspor'un da bulunduğu 9 takım bir üst tura çıkmayı garantiledi. Trabzonspor'un...

28 Kasım 2014 Cuma 13:28
Uefa:






 Sercan SAPANATAN - İSTANBUL /

UEFA Avrupa Ligi'nde 5'inci maçlar dün akşam oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. 5'inci maçlar sonunda Beşiktaş ve Trabzonspor'un da bulunduğu 9 takım bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Trabzonspor'un kendi sahasında 10 kişi ile Metalist'i 3-1 yenmesi UEFA'nın internet sitesi tarafından da övgü ile bahsedildi. "10 kişilik Trabzonspor, Metalist'i şaşırttı" başlığı ile verilen haberde bordo mavili takımın karşılaşmada skor 1-1'ken 10 kişi kalmasına rağmen 2 gol daha atıp maçı 3-1 kazanmasının Metalist'in Avrupa Ligi Grupları'nda ki ilk puan alma umutlarını tükettiği belirtildi. UEFA Trabzonspor'un yeni teknik patronu Ersun Yanal için ise, "3-0'lık Galatasaray galibiyetinden sonra kendi sahasındaki ilk maçta da galibiyet ile ayrılması O'nun için muhteşem bir başlangıç oldu" yorumunda bulundu.


"VICIK VICIK SAHADA BEŞİKTAŞ'A 1 PUAN YETTİ"

UEFA, Asteras - Beşiktaş maçı ile alakalı değerlendirmesinde ise zeminin kötülüğünden ve kaykanlığından bahsetti.

"Asteras'ın cesurluğu Beşiktaş'a yetmedi" başlığı ile geçilen haberde "Avrupa Ligi'nde dün akşam Beşiktaş Yunanistan'da vıcık vıcık bir sahada karşılaştığı Asteras ile 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 2-2 berabere kaldı. Ama bu skor Kara Kartallara yetti" diye yazıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.